1177 öckerö

Närhälsan Öckerö vårdcentral, Öckerö – 1177

På 1177.se får du råd om hälsa och information om sjukdomar och vilka mottagningar du kan kontakta. Logga in för att läsa din journal och göra dina vårdärenden.

Närhälsan Öckerö vårdcentral

Välj vårdcentral via 1177 e-tjänster. Det snabbaste sättet att välja vårdcentral är att använda 1177 e-tjänster. Klicka på “Välj vårdcentral” för att logga …

Vaccination mot covid-19 på Öckerö – Västra Götalandsregionen

Närhälsan Öckerö vårdcentral – Närhälsan

Öckerö. Här hittar du mottagningar i Öckerö som erbjuder lediga tider för vaccination. Vi kan inte alltid visa lediga tider för alla mottagningar.

Närhälsan Öckerö vårdcentral – Vården.se

Vaccination mot covid-19 på Öckerö – Västra Götalandsregionen

Om du har feber, förkylning eller symptom på annan smittsam sjukdom kontaktar du oss på telefon eller 1177 så bokar vi in dig till vår infektionsmottagning. På …

Hitta din vaccinatör bland de mottagningar som erbjuder vaccination på Öckerö.

Information om coronaviruset och covid-19 – Öckerö kommun

Hitta vård – Sök, jämför & boka vårdgivare nära dig – Vården.se

Öckerö kommuns verksamheter har öppet och det mesta fungerar precis som vanligt, … vänder du dig till din vårdcentral eller till Vårdguiden 1177.

1177-uppdrag – Public_SamverkandeSjukvard

Information om coronaviruset och covid-19| Öckerö

Startsida · Öckerö · Uppdrag; 1177-uppdrag … Patienter ringer in till 1177 Vårdguiden på telefon för rådgivning. … Rådgivningsstödet 1177 vårdguiden.

Vi följer aktivt händelseutvecklingen kring coronaviruset och sjukdomen covid-19. Om du har frågor om coronaviruset och covid-19 hänvisar vi till att följa läget direkt hos ansvariga myndigheter. All information och eventuella förändringar om kommunala verksamheter kommuniceras via våra egna kanaler. Informationen på sidan uppdateras löpande.

1177-uppdrag – Public_SamverkandeSjukvard

Telefonlista för konsultationsstöd · Rådgivningsstödet 1177 Vårdguiden på telefon · 1177 Västra Götalandsregionen · Länk till FASS · Länk till Vårdhandboken …

Assistansuppdrag – Public_SamverkandeSjukvard

Keywords: 1177 öckerö