1177 coronatest södertälje

Södertälje Sjukhus AB – 1177

Södertälje sjukhus är ett kombinerat akutsjukhus med planerad specialist- och förlossningsvård och närsjukhus med geriatrik, palliativ vård och ASIH.

Provtagning Södertälje, Karolinska Universitetssjukhuset – 1177

Välkommen till Karolinska Universitetslaboratoriet för provtagning. Vi erbjuder provtagning på ca 50 platser inom Region Stockholm.

Testa dig för pågående covid-19 i Sörmland – 1177

Här finner du som ska testa dig för covid-19 information om hur du bokar ett test, hur ett test går till och var du kan göra det.

Scania Hälsocenter, Södertälje – 1177

På 1177.se får du råd om hälsa och information om sjukdomar och vilka mottagningar du kan kontakta. Logga in för att läsa din journal och göra dina vårdärenden.

Corona – självskattningstest – Södertälje sjukhus

Corona – självskattningstest

Region Stockholm har tagit fram ett självskattningstest där du får svar på om du bör ringa 1177 och få råd eller om du kan ta hand om dig själv hemma.

Corona – detta gäller just nu – Södertälje kommun

Coronapandemin: Detta gäller just nu – Södertälje kommun

Mer om bokningstjänsten på telefon på tio språk på sll.se · Frågor och svar om vaccinationer på 1177.se. Stanna hemma om du är sjuk.

Här hittar du information om råd och rekommendationer som gäller just nu kring corona. Det är fortsatt viktigt att vaccinera sig.

Luna vårdcentral

Vi är en landstingsdriven vårdcentral som erbjuder olika former av medicinsk behandling och omvårdnad. Vi finns på Nygatan 16 i Södertälje.

Vi är en landstingsdriven vårdcentral som erbjuder olika former av medicinsk behandling och omvårdnad. Vi finns på Nygatan 16 i Södertälje. Du når oss på telefon 08-123 670 00.

Capio Vårdcentral Wasa

Capio Vårdcentral Wasa | Capio

Välkommen till din vårdcentral i Södertälje. Vi erbjuder dig ett brett … För mer information kring aktuella vaccindoser för olika grupper, se 1177.se.

Välkommen till Capio Vårdcentral Wasa, vi erbjuder professionell läkarkontakt och rådgivning. När du behöver vård hjälper vi dig.

Scania husläkarmottagning Södertälje

Scania husläkarmottagning Södertälje | Scania Hälsocenter

1177 E-TJÄNSTER. Via 1177 e-tjänster kan du alltid kontakta oss på Scania husläkarmottagning när det passar dig.

Scania Hälsocenter finns i Södertälje och är sedan 2008 en privat vårdgivare som bedriver en auktoriserad husläkarmottagning inom vårdval Stockholm.

Keywords: 1177 coronatest södertälje, 1177 södertälje